Toimitusehdot


Tuotteet toimitetaan normaalisti 1- 3:n arkipäivän kuluessa tilauksesta. 

Mikäli meillä ilmenee jonkin tuotteen osalta toimitusvaikeuksia, otamme sinuun yhteyttä.

Toimitamme vain Suomeen.

 

Toimitustavat

Toimitus Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin

Lähetys toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saapumisilmoitus lähetetään puhelinnumeroon, jonka olet antanut tilauksen yhteydessä. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta.

Mikäli noutopiste tai pakettiautomaatti on täynnä, lähetys toimitetaan lähimpään vapaana olevaan noutopisteeseen. Saapumisilmoituksessa on tällöin tieto, mistä paketin voi noutaa. Postin kuljetus on 100 % hiilineutraali.

Postin kotiinkuljetus

Mikäli valitset kotiinkuljetuksen, ilmoita tilauksen yhteydessä puhelinnumero, johon kuljetusyhtiö voi ottaa yhteyttä sopiakseen kotiinkuljetuksen ajankohdasta. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote noutopisteeseen.

Nouto

Voit halutessasi noutaa tilauksesi ilman toimituskuluja sopimuksen mukaan. JD Beauty, Maununnevantie 2, LH 3, 00430 Helsinki. 041 3181716

Toimituskulut

Toimitus Postiin tai Postin pakettiautomaattiin: 6,00€
Postin kotiinkuljetus: 15,00€
Nouto: 0€

Yli 80€:n tilaukset toimitamme ilmaiseksi.

 

Palautusoikeus

Asiakkaalla on käyttämättömille myyntikelpoisille tuotteille 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä, myyntikunnossa olevassa pakkauksessaan. Jos tuote on avattu, raukeaa palautusoikeus. Asiakkaan tulee olla palautuksesta yhteydessä sähköpostitse asiakaspalveluun info@jdbeauty.fi tai puhelimitse 045 3181716 ennen tuotteen palauttamista. HUOM! Asiakas maksaa itse palautuksesta/vaihdosta aiheutuneet lähetyskulut. Jos kyseessä on viallinen tuote tai muu JD Beautyn virheestä johtuva palautus/vaihto, tulee asiakkaan reklamoida tuotteesta. Palautetun tuotteen arvo hyvitetään kun tuote on saapunut myyntipaikkaan.
Palautuksessa tulee käyttää mielellään alkuperäispakkausta, jossa tuotteet saapuivat. Palautusasiakirjojen ja postin/kuljetusliikkeen kuittikopion sekä seurantanumeron säilyttäminen on asiakkaan vastuulla.
 
Palautusosoite:
JD Beauty
Maununnevantie 2, lh 3
00430 Helsinki
Suomi

Reklamaatio

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai kuljetuksessa vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa 7 Vrk sisällä sähköpostitse osoitteeseen info@jdbeauty.fi tai puhelimitse 045 3181716 Tavaran virhe korvataan toimittamalla tilalle uusi virheetön tuote. Jos tämä ei ole mahdollista, voi kysymyksen tulla hinnan alennus tai kaupan purku. 
Mikäli kyseessä on viallisesta tuotteesta tai muusta JD Beautyn virheestä johtuva palautus/vaihto, ei asiakkaalle koidu toimenpiteestä ylimääräisiä kuluja.

Ylivoimainen este (Force majeure)

JD Beauty ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy JD Beautyn vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- ja tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta JD Beautyn tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavasta tai toiminnan estävästä tekijästä johtuen.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.
 
Nämä ehdot ovat voimassa 27.4.2020  alkaen.